Visszajelzések

OKLEVÉL

Az itt következőkben köszönő levelekből mutatunk néhányat:

“Kedves bajban levo emberek tiszta szivbol merem nektek ajanlani ezt az alapitvanyt en szemely szerint nagy bajban voltam veszelyben volt alakhatasunk es ok rendkivul gyorsan segitettek kifizetni a lakber tartozasom egy reszet nagyon csaladcentrikusak es embersegesek fordulhatok hozzajuk bizalommal. Ez a csapat inkább egy család önzetlen és segítő kész sok sikert erőt és szerencsét kívánok a munkájukhoz”

“Tiszteletem ne haragudjanak hogy ha zavarok csak meg szeretem volna köszönni amit kaptunk önöktöl a nyugodt sziv alapitványtol segitséget 4 gyermeket nevelünk a páromal és nekem sziv betegségem let nagyon kilátástalan volt a hejzetünk és ekor fordultam önökhöz segitségért amit kaptunk is elmaradot gáz vilany viz dij kiegyenlitésében ha önök akor nem segitenek akor nem tudom hol tartanánk meg hálálni nem tudom hogy lesz e lehetöségem de ugy gondolom hogy tartozok anyival hogy beszámoljak az önök segitségével mire is jutotunk igaz nincs meg takaritot pénzünk de talpon vagyunk és ezt mind önöknek köszönhesük ! sajnos le vagyok százalékolva igy nem sok hasznom van már de a segitségböl amit kaptunk let egy uj talán eséjünk álatokat tartunk valamikor méhészkedtem és most a párom segitségével ujra keztük most van 16 család méh és 1 anya nyúl unk a méhek pézt hoznak a nyul húst ad vannak elmarat számláink még otps hitel ház szüleim temetése … sorolhatnám és ezért fenyegetet minket a teljes csöd de igy az önök segitségével szerényeb de uj életet tudunk kezdeni szép lassan de törleszgetünk mindent köszönet egy 4 gyermekes családtol!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

“Drága Mentorok! Nem felejtettem el a segítségeteket, nélkületek ez nem jöhetett volna létre! Nagyon szeretlek benneteket és köszönök szépen mindent!”

“Nagyon hálás vagyok a Nyugodt Szívnek! Ha nem segítenek,én már az utcán lennék a gyermekeimmel. Kilátástalan helyzetem volt,gödörben voltam,amiből önerőből nem tudtam kimászni. Segítettek amint lehetőségük adódott rá,és ezzel esélyt adtak nekünk a nyugodt,biztos életre. Nagyon köszönjük!”

“SZERETNÉK MEGKŐSZÖNI AZ ALAPITVÁNYNAK HOGY SEGITETEK. UGYAN IS EGYEDÜL NEVELEK 3 KISKORU GYERMEKET SAJNOS 6 ÉVE VÁNDOROLTUNK ALBÉRLETRŐL ALBÉRLETBE MOST VÉGRE SIKERŰLT HOGY SAJNÁT OTHONUNK LETT. HÁLÁS VAGYOK KŰLÖN A MENTOROM TÜRELMÉ ÉRT A SEGITSÉGÉRT AMIT TETT VELÜNK. KŐSZŐNÖM AZ ALAPITVÁNYNAK IS. NAGYON SZÉPEN KŐSZÖNÖM A GYERMEKEIM NEVÉBEN IS. MOST MÁR MEG VAN A BOLDOGSÁGUNK. ÉS SZÉP LESZ A KARÁCSONYUNK. MERT TAVAJ KARÁCSONYKOR KELLET KÖLTÖZNÜNK.BOLDOG VAGYOK HOGY SAJÁT OTHONUNK VAN.”

“Jó napot kívánok! Szeretném megköszönni a Nyugodt Szív Alapítvány segítségét hogy új albérletbe tudtam költözni a beteg kislányommal. Nagyon szépen köszönöm.”

A következő két visszajelzést családsegítő írta a támogatásunk után:

“Kedves Alapítványi tagok!

A mai napon realizálódott a segítség, amit Önöktől kapott ügyfelem. A rezsiutalványok feltöltése sikeres volt, a mai napon meg is jelent az ügyfél kártyáján, amit átadtam neki. Voltak tartozásai a bácsinak, illetve van egy rendelkezésre állási díj, amit levontak, így 7025 forintot tudott az ügyintéző felölteni a bácsi kártyájára. Bízom benne, hogy ez elengendő lesz neki a jövő hónapig, amikor remélhetőleg újra kapni fogja az aktív korúak járadékát. Megnyugtatásul szeretném mondani, hogy ezen túl ingyenes szociális ebédet és házi segítségnyújtást szerveztem a bácsinak, és szoros gondozás alatt fogom tartani a jövőben.
A segítség, amit Önök nyújtottak felbecsülhetlen, különösképpen annak gyorsasága miatt. Nagyon hálásak vagyunk érte.
Tisztelettel: MO. AD. családsegítő”

“Rendes ember, csak hát ő is áldozat és olyan, mint egy nagy gyerek. Nagyon, nagyon örült  a segítségnek. Én is nagyon köszönöm, Csodák ezek, amiknek mi is részesei lehetünk.”

“Ezúton szeretném megköszönni az alapítványnak, a kuratóriumnak a gyors segítséget, mert Önök által sikerült kifizetnem az albérleti díjat ebben a hónapban, természetesen külön köszönet a mentorom közbenjárásának, aki immáron 20 hónapja kíséri figyelemmel, türelemmel és segíti jó tanácsaival, áldozatkész munkájával, szeretetével az életem alakulását. Azért ide, itt írom ezt a pár sort, mert azt kérte, hogy ne írjak külön posztban. Úgy gondolta ez számára segíteni másoknak, másokon önkétes “szolgálat” és természetes, nekem pedig az ezért érzett hála, s a köszönet az. Kívánok sok erőt, kitartás, és a továbbiakban is eredményes munkát Önöknek valamint számos olyan kedves, önzetlen munkatársat, mint az én mentorom”

“Ismėt köszönettel tartozom az Alapitvànynak.A segitsėgük nėlkül megfagytunk volna.Hàlàs szivvel köszönjük a nagyon gyors segitsėget ės a mentoromnak kûlön köszönöm, hogy szemėlyesen felkeresett Minket.Boldog szėp karàcsonyt ės meleg otthont kivànok Mindenkinek.”

Egy adományozó írta:

“Kedves Nyugodt Szív! Nagyon szívesen. Olyan jó tudni, hogy nagy kitartással dolgoztok ennek a szívszorító állapotnak az enyhítésén.”

Egy családsegítő írta a támogatásunk után:

“Tisztelt Nyugodt Szív!

Mindhárom gondozott számlájára megérkezett a pénz. Mivel már nagyon közel vannak az ünnepek, ezért a fákat már a mai napon nem szállítják ki, csak a jövő héten. Ezért a pénzek maradtak a számlán, mert ott vannak a legbiztonságosabb helyen. Amint mindenkitől beszerzem a számlát és az átvételi elismervényt, azonnal postázom az Alapítvány címére. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítették a gondozottainkat, ilyen gyorsan és bőséges összeggel.  Ők is nagyon hálásak ezért, kérték, hogy tolmácsoljam az Önök részére.

Csak egy kis idézet jutott az eszembe, amit le is írok!

„Kétszer ad, aki gyorsan ad” hálás köszönet ezért.

Kívánunk az Alapítvány összes dolgozójának, áldott Békés Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt.”

“Udv. Elsosorban boldog karacsonyt es kellemes unnepeket szeretnek onoknekt kivanni.

sikerult megoldanunk az alberleti problemat , kertunk haladekot a tulajdonostol januarig es megertette problemankat. Ezuton szerettem volna megkoszonni a segitokeszseguket. Legyen aldott bekes karacsonyuk.”

“Nagyon szépen köszönjük a segítségüket és azt is, hogy ennyire gyorsan tudtak segíteni nekünk az egy havi szállás díj kifizetésében! Önöknek köszönhetően nem kellett elhagynunk a szállót, átmeneti nehézségek miatt. Ez nekem és a lányomnak hatalmas segítség volt!
Egyúttal engedjék meg, hogy utólag Kellemes Karácsonyt kívánjunk és előre Boldog Új Évet mindannyiuknak!”

“Tisztelt Alapítvány!
Kedves Mentor!
Szavakkal ki sem tudom fejezni hálámat és köszönetemet ÖNNEK és az ALAPÍTVÁNYNAK ,a nekem és fiamnak nyújtott segítségért.
Olyan boldogságot és örömet okoztak nekünk,ami szavakkal ki sem fejezhető!
Köszönöm Önnek és az Alapítványnak a  segítséget,el sem tudom mondani,milyen csodálatos érzés,hogy betudtam fizetni a számláimat,és még a jövő hónapiakat is betudom majd.
Újra mükődik a boylerünk és végre zuhanyozhatunk,nem kell tűzhelyen melegíteni a vizet a szívbeteg fiamnak és az én cukorbeteg,érszűkületes lábamnak.
Nagyon boldog,eredményekben és támogatókban gazdag új évet kívánok az Alapítványnak és Önnek!
Mélységes köszönettel és hálával:
                                       A.M. és N.M. “